Skip to content

About us 

Hallo allemaal, wat leuk dat je onze pagina en shop bezoekt.

Big-six.nl De meeste van jullie zullen ons kennen als Big-Six via de sociale media. En dan voornamelijk onze Auto/Landrover Camper. Maar wie zijn wij en wat doen we. Graag vertellen we je wat meer.
Wij zijn Johnny en Debbie en al meer dan 11 jaar samen, werkend aan een droom. “Op Wereldreis in onze Land Rover 127 Camper” om zo samen opzoek te gaan naar de ultieme plek om te wonen en werken. Met de nodige wensen natuurlijk, veel natuur en Wildlife en het liefste aan de kust, wie wil dat nou niet. Maar door veel uiteenlopende omstandigheden loopt de planning van de wereldreis anders dan gepland/gehoopt. Want in 2019 hadden we al moeten vertrekken. Dit is helaas niet gelukt, maar wel hebben we 7 maanden door Nieuw-Zeeland gefietst. Hierover binnenkort meer.

Creatief
Door de veranderingen in de wereldreis en de plannen, zijn we samen veerkrachtig en vooral erg creatief geworden. Daarom zijn we een webshop begonnen om “thuis” maar ook onderweg jullie van dienst te kunnen zijn met onze Creatieve handgemaakte Illustraties. Digitaal maar ook in print!

Illustraties
De illustraties die u bij ons besteld worden met de hand gemaakt naar aanleiding van de referentie foto’s die u stuurt van uw voertuig of project. Deze kan u als bestand geleverd krijgen of u voegt met de bestelling meteen een T-shirt, sticker Hoodie of meer, toe aan uw winkelmandje en als uw illustratie dan is afgerond ontvangt u ook meteen uw illustratie op uw gekozen product geprint. Neem een kijkje bij Custom design voor de mogelijkheden en hoe het werkt.

Collecties
Heeft u geen voertuig om te illustreren, niet getreurd we hebben ook een paar Collecties met pre-illustrated, modellen. Bijvoorbeeld de collectie Happy Camper van ons eigen voertuig de Land Rover 127 Camper of de Collectie Retro Cruiser voor alle Toyota fans. Meer Collecties zijn onderweg, dus volg ons op de sociale media en mis niks. En neem hier een kijkje in onze shop.

Steun de lokale business
Omdat wij gebruik maken van een wereldwijd platform, worden de producten lokaal gedrukt in uw eigen regio. Hierdoor kunnen de kosten voor het verzenden laag blijven en support u ook de lokale business. M
aar dit scheelt ook in de afstand die het product naar u doet afleggen, dus weer minder Co2 uitstoot en dus beter voor de natuur.

Eco
Wij proberen zoveel te kiezen voor Natuurvriendelijke of gerecyclede producten. Helaas is dit nog niet mogelijk op alle producten die wij wensen aan te bieden.
Wel steunen wij met uw aankoop 1% van het bedrag aan onderzoek naar Co2 verwijdering.

Fotografie/Creative Content
Met beide een passie voor Reizen, Natuur en met name Wildlife, groeide onze hobby van Wildlife fotografie al snel uit de hand. Dit biedt ons echter wel de mogelijkheid om voor u, uw bedrijf of merk Creatieve Content in de vorm van Foto of film onderweg op variërende locaties te maken.

Sociale Media Management
Naast het maken van content voor verschillende merken en bedrijven, zijn we ook erg gedreven in het beheren van sociale mediapagina’s voor verschillende partijen. Kijk voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak op Social Media Management. 

Translate »